Doneer
direct

Steun Naturalis.

Draag bij aan het behoud van biodiversiteit

Groot of klein, jouw gift helpt Naturalis bij een heel belangrijk doel. Met onze collectie, kennis en data brengen we biodiversiteit in kaart en dragen we bij aan het behoud van de natuur en het leven op aarde. Maar dat kunnen we niet alleen. Jouw donatie helpt ons en draagt bijvoorbeeld bij aan ons onderzoek, de digitalisering van onze collectie, en de ontwikkeling van vernieuwende tentoonstellingen en educatieve projecten.

Doneren

Schildpad

Partnerships
en sponsoring

Verenigde krachten

Vanuit het nieuwe Naturalis Biodiversity Center onderzoeken we mondiale vraagstukken rond klimaat, voedselvoorziening, leefomgeving en geneesmiddelen. Samen kunnen we grotere stappen zetten. Duurzame stappen. Daarom zoekt Naturalis partners met een hart voor de natuur. Doe iets groots, of iets kleins. Dat is nu belangrijker dan ooit. Voor het behoud van de natuur en voor de toekomst van onze kinderen.

Lees meer

Vlinder op vinger

Particuliere
bijdrage

Particulieren kunnen, naast eenmalig of jaarlijks doneren, ons ook op andere manieren steunen. Bijvoorbeeld door een collectie te schenken.

Lees meer

Kevers uit de collectie
External video URL
Kevers uit de collectie

Stichting
Naturalis Biodiversity Center Leiden

IBAN NL34RABO0114477000
BIC RABONL2U
RSIN/fiscaal nummer 803595943
KvK 41169515
BTW NL803595943B01

Verantwoording 2022: jaarverslag en jaarrekening
Statuten

Met
dank aan

Mede mogelijk gemaakt

Velen dragen Naturalis een warm hart toe. Deze particulieren, bedrijven en fondsen hebben Naturalis in het verleden gesteund.

Lees meer

T. rex Trix
Hoornkoraal