Doneer
direct

Steun Naturalis eenmalig of jaarlijks.

Draag bij aan het behoud van biodiversiteit

Groot of klein, jouw gift helpt Naturalis bij een heel belangrijk doel. Met onze collectie, kennis en data brengen we biodiversiteit in kaart en dragen we bij aan het behoud van de natuur en het leven op aarde. Maar dat kunnen we niet alleen. Jouw donatie helpt ons en draagt bijvoorbeeld bij aan ons onderzoek, de digitalisering van onze collectie, en de ontwikkeling van vernieuwende tentoonstellingen en educatieve projecten.

Doneren

Schildpad

Word Vriend
van Naturalis

Ambassadeurs van de biodiversiteit

Ben jij net als wij gefascineerd door de schoonheid en diversiteit van de natuur? Word Vriend van Naturalis en sluit je aan bij onze missie. Onze vrienden zijn ambassadeurs voor de biodiversiteit in Nederland. Samen gaan we op onderzoek uit. We verwonderen ons over de rijkdom van de natuur en doen meer om haar te behouden.

Vrienden van Naturalis

 

Onderzoek van Naturalis
Kunst Iris van Herpen Naturalis

Particuliere
bijdrage

Particulieren kunnen, naast eenmalig of jaarlijks doneren, ons ook op andere manieren steunen. Bijvoorbeeld door een collectie te schenken.

Lees meer

Kevers uit de collectie
External video URL
Kevers uit de collectie

Partnerships
en sponsoring

Verenigde krachten

Vanuit het nieuwe Naturalis Biodiversity Center onderzoeken we mondiale vraagstukken rond klimaat, voedselvoorziening, leefomgeving en geneesmiddelen. Samen kunnen we grotere stappen zetten. Duurzame stappen. Daarom zoekt Naturalis partners met een hart voor de natuur. Doe iets groots, of iets kleins. Dat is nu belangrijker dan ooit. Voor het behoud van de natuur en voor de toekomst van onze kinderen.

Lees meer

Vlinder op vinger

Met
dank aan

Mede mogelijk gemaakt

Velen dragen Naturalis een warm hart toe. Deze particulieren, bedrijven en fondsen hebben Naturalis in het verleden gesteund.

Lees meer

T. rex Trix
Hoornkoraal

Stichting
Naturalis Biodiversity Center Leiden

IBAN NL34RABO0114477000
BIC RABONL2U
RSIN/fiscaal nummer 803595943
KvK 41169515
BTW NL803595943B01

Jaarverslag 2021
Statuten