Duurzame
producten

Aandenken aan je dagje Naturalis

Een mooi cadeau voor een ander of een souvenir voor jezelf: de museumwinkel heeft een breed assortiment aan Naturalis-producten. We onderscheiden ons doordat we ons richten op onze bezoekers, want de collectie heeft raakvlak met de natuur of wat je in ons museum ziet.  

Veel van het aanbod heeft een educatief tintje en de samenstelling wisselt regelmatig. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk duurzaam geproduceerde producten aan te bieden en wij zetten ons ervoor in om dit in de toekomst te blijven verbeteren.

Museumwinkel
Trix hoodie

Voor jong
en oud

Ons speciale assortiment

Van zakjes die je zelf met ammonieten, fossiele haaientanden en trilobieten mag vullen tot mooie mineralen en kristallen in hun puurste vorm voor het begin of de uitbreiding van een mooie verzameling. Onze fossielen en mineralen komen enkel van gerenommeerde leveranciers. Ons boekenassortiment is actueel en bevat naast publicaties van Naturalis zelf een breed aanbod van naslagwerken en boeken die je uitnodigen om de natuur zelf te ontdekken. Dit aanbod verschilt per seizoen.

Lerend spelen en spelend leren. Naturalis wil graag de onderzoeker in ieder kind wakker maken en biedt daarom een breed scala aan speelgoed. Van onderzoeksets om je vondsten te determineren tot een pluche knuffel van T. rex Trix en van educatieve spellen tot bouwplaten. En wat te denken van speciaal voor ons ontworpen zilveren sieraden en zijden sjaals met de ontwerpen van Tord Boontje? Of een stoere hoodie met T. rex Trix!

Trixknuffel
Zeep Natuurlijk Schoon

Cadeautip
Prachtige items

In onze museumwinkel kun je de mooiste mineralen en edelstenen scoren. Begin je eigen edelstenencollectie met stukken uit Marokko, Brazilië en Mexico. Deze schoonheden zijn met de hand uitgezocht en voor je samengesteld. Of kies voor een volledig handgemaakt en duurzaam theekopje. Lokaal geproduceerd met klei uit de achtertuinen van Naturalis. Dit is een perfect cadeau voor je dierbaren of voor in je eigen keuken. Al deze producten vertellen een eigen verhaal. Een speciale selectie uit onze museumwinkel kun je online bestellen via Dutch Museum Gift Shop. 

Dutch Museum Gift Shop

Edelstenen
Beker