Verbouwing van het instituut

Onze ambitie is groot en ons werk is met de huidige biodiversiteitsvraagstukken relevanter dan ooit. Het nieuwe instituut dat we bouwen brengt al ons werk bij elkaar (collectiedepots, laboratoria, museum, kantoor en onderwijsfaciliteiten). Dat zorgt dat we ons werk nog beter kunnen doen en maakt Naturalis dé ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur.

Beleidsplan 2017-2020

Bestuur
en toezicht

Naturalis is een stichting. Het bestuur ligt bij onze algemeen directeur die verantwoording aflegt aan de raad van toezicht. Ook hebben we een wetenschappelijke adviesraad met de meest gerespecteerde wetenschappers in hun gespecialiseerde gebieden. 

Lees wie wat doet

Elke dag werkt Naturalis volgens de richtlijnen voor goed, verantwoord en transparant bestuur.

Verantwoord bestuur

Onze
samenwerkingen

Met andere partijen werken we veel en structureel samen aan het behoud van biodiversiteit.

Biodiversiteitsherstelplan
Groene cirkels
Nederland Zoemt
BankGiro Loterij

Media

Heb je vragen? Onze persvoorlichter beantwoordt deze graag: 071-7519548 (buiten kantoortijden: 06-35112999) of communicatie@naturalis.nl

Persberichten

Persaandacht voor T. rex Trix
Dr. Anne Schulp

Steun
ons

Financiële steun voor ons onderzoek is belangrijk. Iedere bijdrage helpt ons bij het oplossen van belangrijke vraagstukken. De huidige biodiversiteitscrisis? Die maakt ons werk relevanter dan ooit. 

Steun Naturalis

Steun ons

Werken
bij Naturalis

Werken bij Naturalis Biodiversity Center? Wij zoeken regelmatig ambitieuze professionals met passie voor natuur, educatie en onderzoek.

Vacatures

Werken bij Naturalis