Ontdek onze
nieuwe museumzalen

In acht indrukwekkende zalen beleeft jong en oud straks de rijkdom van de natuur.  We kunnen niet wachten om je alle zalen te laten zien. 

Bekijk alle nieuwe museumzalen

Vulkaan Hawaii

De aarde

De zaal De aarde is een ode aan de enorme kracht van onze planeet: scheppend en gevend, maar ook vernietigend. Hier reis je langs plekken waar die kracht zichtbaar en zelfs ook voelbaar is.
Lees meer
Het skelet van T. rex Trix in tentoonstelling

Dinotijd

Deze zaal slaat geen enkele bezoeker over. Hier staat ons kroonjuweel in de spotlights: T. rex Trix. Haar tijdgenoten en andere oerreptielen maken de spectaculaire Dinotijd-zaal compleet.
Lees meer
Dood gang

De dood

Dood doet letterlijk leven. Want in de kringloop van de natuur horen allebei thuis. Vandaar dat een zaal over de dood niet mag ontbreken in een museum over ál het leven.
Lees meer

Agenda
Plan je dag

In Naturalis is van alles te zien en te doen. Kom elke dag naar onze speciale activiteiten.

Agenda

Het dinolab

Antwoord
op al je natuurvragen

Heb je iets gezien of gevonden in de natuur, en wil je weten wat het is? Of heb je een natuurvraag waarop je geen antwoord kunt vinden? Stuur je vraag dan naar natuurvraag@naturalis.nl.

Ook tijdens de sluiting helpen we je graag met alle vragen over de natuur.

Stel je vraag

Zakelijke arrangementen

Zakelijke arrangementen in een bijzondere omgeving

Het nieuwe Naturalis is ook een inspirerende plek voor bedrijven. Met onze zakelijke arrangementen kies je voor het niet-alledaagse in een bijzondere omgeving. Ons verrassende aanbod? Vanaf augustus 2019 vind je dat hier op deze website. Heb je nu al een vraag of wil je op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen? Neem dan contact op met Sales & Reserveringen via sales@naturalis.nl.

evenement dino
zakelijk arrangement