Ontdek onze
nieuwe museumzalen

In de indrukwekkende zalen vergaap je je aan de rijkdom van de natuur. Vanwege de coronamaatregelen kunnen sommige ruimtes dicht zijn.

Bekijk alle museumzalen

De aarde overzicht zaal

De aarde

De zaal De aarde is een ode aan de enorme kracht van onze planeet: scheppend en gevend, maar ook vernietigend. Hier reis je langs plekken waar die kracht zichtbaar en zelfs ook voelbaar is.
Lees meer
Dinotijd Triceratops

Dinotijd

Deze zaal slaat geen enkele bezoeker over. Hier staat ons kroonjuweel in de spotlights: T. rex Trix. Haar tijdgenoten en andere oerreptielen maken de spectaculaire Dinotijd-zaal compleet.
Lees meer
De dood icoon gorilla

De dood

Dood doet letterlijk leven. Want in de kringloop van de natuur horen ze allebei thuis. Vandaar dat een zaal over de dood niet mag ontbreken in een museum over ál het leven.
Lees meer

Agenda
plan je dag

In Naturalis is er elke dag van alles te zien en te doen. Kom je naar onze speciale activiteiten?

Agenda

Het dinolab

Prepareren
van dinofossielen

Een team van Naturalis heeft een heleboel dinofossielen gevonden in Wyoming. Deze fossielen worden meegenomen in grote blokken steen. Bekijk zelf hoe de fossielen netjes uit het steen gehaald worden.

Lees meer

Opgraving klein gereedschap

Congressen
en evenementen

Zakelijke bijeenkomsten omringd door biodiversiteit

Het nieuwe Naturalis is ook een inspirerende plek voor bedrijven. Met onze arrangementen kies je voor het niet-alledaagse in een bijzondere omgeving. Denk aan een diner in het Atrium onder de veertig meter hoge glaskroon. Of een congres in ons eikenhouten Auditorium met perfecte akoestiek. Ontdek de verrassende mogelijkheden.

Congressen en evenementen

T. rex Trix
Catering Naturalis