Project Assistent

.

Voor een periode van één jaar zoeken wij op korte termijn een Project Assistent die voor het DIOPSIS insectencamera project, maar mogelijk ook voor andere digitale biodiversiteits monitoring projecten uitgevoerd door Naturalis, het administratieve aanspreekpunt wordt.    

HBO
Parttime (24-32 per week)
Bepaalde tijd
€ 2.774 - € 3.448

Over
Naturalis

Naturalis Biodiversity Center is hét kennisinstituut op het gebied van biodiversiteit in Nederland. Met ruim 43 miljoen objecten beheren we één van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld. Wereldwijde samenwerkingsverbanden, met 14 hoogleraren aan de Nederlandse universiteiten en de enorme collectie van planten, dieren, gesteenten en mineralen, geven Naturalis een unieke internationale positie en verantwoordelijkheid. Met onze tentoonstellingen, educatieve en maatschappelijke activiteiten laten wij een breed publiek kennis maken met de diversiteit van het leven op aarde. In ons prijswinnende vernieuwde museum verwelkomen wij jaarlijks ruim 500.000 bezoekers. Een echte ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur. 

Digitale biodiversiteit monitoring wordt steeds belangrijker bij het bieden van geautomatiseerde en systematische benaderingen om onze natuurlijke omgeving te begrijpen. De DIOPSIS insecten camera is een apparaat dat seizoenen lang autonoom werkt om insecten te detecteren, tellen en identificeren. Naturalis levert de beeldherkenning diensten voor dit apparaat als onderdeel van de ARISE-infrastructuur voor soortherkenning. Naarmate de verscheidenheid aan digitale sensoren groeit, krijgen we steeds meer vragen over de dienst die we kunnen bieden voor soorten identificatie verkregen door digitale media. En hier kom jij kijken!

 

 

Dit
ga je doen

Als Projectassistent heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van de projectleider in de dagelijkse gang van zaken bij diverse werkzaamheden zoals het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten en partners, het verstrekken van informatie over onze dienstverlening, het regelen van contracten met onze financiële administratie en het verzorgen van ondersteuning en onderhoud van de website. Je zult werkzaam zijn binnen de sector Onderzoek & Onderwijs in het Research Coordination Office.  

Je zorgt ervoor dat de projectadministratie up-to-date is, dat gegevens, documenten en rapportages op de juiste manier worden beheerd en dat belanghebbenden (intern en extern) worden geïnformeerd wanneer dat nodig is.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Administratieve ondersteuning: e-mailbeheer, opzetten en beheren van projectdossiers, algemene secretariële taken.
  • Klantcontact: informatie verstrekken over de AI-diensten die wij leveren aan Diopsis camera gebruikers, hen op de hoogte houden van de gegevensverwerking, gegevens aan hen verstrekken en inzicht krijgen in hun behoeften.
  • Beheren van projectinformatie en klantcontact: zorgen dat alle projectinformatie in onze systemen blijft staan, contracten genereren, contact onderhouden met hardware- en externe dataleveranciers.

Profiel
en functie-eisen

Jouw ervaring, vaardigheden en competenties omvatten:

  • Bachelor (HBO) werk- en denkniveau 
  • > 2 jaar ervaring met projectadministratie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Proactief, coöperatief, zelfstartend en uitstekende organisatorische vaardigheden
  • Digitaal vaardig
  • Affiniteit met biologie en biodiversiteitsonderzoek

Ons
aanbod

Een functie in een dynamische en fascinerende werkomgeving. Een organisatie met een grote diversiteit aan professionals met liefde voor de natuur en biodiversiteit. Je gaat werken in Leiden, goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de Randstad. Het salaris ligt tussen € 2.774 en € 3.448 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 7 Museum cao). Je krijgt ook een tegemoetkoming in de reiskosten, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (3,4%). Je krijgt ruim vijf weken vakantie per jaar en bouwt pensioen op bij PFZW. De arbeidsovereenkomst is voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week en voor de periode van een jaar. 

 

Informatie
en sollicitatie

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Chantal Huijbers (project manager DIOPSIS, tel:+31639824232) en voor procedurele informatie met de afdeling P&O (071-751 9191). 
Laat ons zo snel mogelijk weten waarom jij als Project Assistent bij ons aan de slag wilt en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze functie. We vragen je uiterlijk 13 juni 2024 te reageren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier De gesprekken zullen plaatsvinden op 18, 19 of 20 juni. 


Naturalis onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Inhuur of aanstelling op ZZP-basis behoort niet tot de mogelijkheden.