Kennismakingsochtend nieuwe vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht!

Wist je dat Naturalis Biodiversity Center hét kennisinstituut is op het gebied van biodiversiteit in Nederland? Met ruim 42 miljoen objecten beheren we één van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld. In ons prachtige museum ontdekken jaarlijks vele honderdduizenden bezoekers, jong en oud, de schoonheid en rijkdom van de natuur. Negen prachtige tentoonstellingszalen, werkplaatsen, de winkel en ons restaurant vormen een echte ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur.

In zo’n groot en divers museum zijn vrijwilligers heel belangrijk. Onze enthousiaste vrijwilligers helpen om onze bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.

11 maart organiseert Naturalis weer een kennismakingsochtend voor nieuwe vrijwilligers. Geef je snel op!

Programma

Zaterdag 11 maart 2023 organiseert Naturalis weer een kennismakingsochtend voor aankomende vrijwilligers. Heb je altijd al willen weten wat de rol van vrijwilliger bij Naturalis inhoudt en zou je graag vrijwilligerswerk willen doen tussen de dino’s en andere prachtige objecten? Geef je dan nu vast op. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Voor
wie

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met goede sociale vaardigheden, die helpen om onze bezoekers die onvergetelijke dag te geven. Je bent in staat je in te leven in onze bezoekers, van jong tot oud en geen vraag is jou te veel. Je bent hulpvaardig en toegankelijk en je vindt het leuk om in gesprek te gaan met bezoekers. Je beheerst de Nederlandse taal en bij voorkeur een extra taal. We zijn vooral op zoek naar vrijwilligers die vooral in de weekenden en vakanties beschikbaar zijn. Je bent gemiddeld per week tenminste een ochtend of middag beschikbaar.

Meer
informatie en deelname

We verwelkomen je graag op zaterdag 11 maart 2023 bij Naturalis. Het programma duurt van 09.00 tot ongeveer 12.30 uur. Deelname aan de kennismakingsdag kan na inschrijving via dit inschrijfformulier. Aanmelden kan uiterlijk tot en met 9 maart 2023.

Voor meer informatie over de kennismakingsdag kun je terecht bij de afdeling P&O via po@naturalis.nl of bij de Vrijwilligerscoördinatoren van het museum via vrijwilligerscoordinator@naturalis.nl.