Kassamedewerkers

.

Voor de prachtige winkel in ons museum zoeken wij enthousiaste en ondernemende kassamedewerkers! 

MBO
Parttime (24 uur in de week)
Bepaalde tijd
€ 14 - € 17

Over
Naturalis

Naturalis ken je vast als museum. Wist je ook dat Naturalis Biodiversity Center hét kennisinstituut is op het gebied van biodiversiteit in Nederland?Met ruim 43 miljoen objecten beheren we één van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld. Wereldwijde samenwerkingsverbanden, wetenschappelijk onderzoek en de bijzondere collectie, maken Naturalis een uniek instituut om voor te werken. 
In ons prijswinnende vernieuwde museum verwelkomen wij jaarlijks ruim 500.000 bezoekers. In een indrukwekkend gebouw kan jong en oud genieten van tentoonstellingszalen vol met het mooiste uit de natuur. Door onze workshopruimtes, familie activiteiten en programma's voor scholen is Naturalis een ontmoetingsplek voor iedereen.

Ben jij ons nieuwe natuurtalent?
 

Dit
ga je doen

Je komt te werken in het winkelteam (8 medewerkers) van Naturalis. De museumwinkel biedt een uniek en rijk assortiment van bijzondere producten met een verhaal. Je bent het eerste aanspreekpunt in de winkel en je adviseert bij verkopen. Je helpt onze bezoekers op een vriendelijke manier en weet goed om te gaan met feedback en eventuele klachten. Daarnaast voer je alle voorkomende kassawerkzaamheden uit. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de winkel er altijd tiptop in orde uitziet en dat de bezoekers de winkel weer met een lach verlaten. 

Profiel
en functie-eisen

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als verkoopmedewerker in een winkel.
 • Je staat bezoekers netjes en duidelijk te woord en zet een klant graag in het zonnetje.
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels.
 • Je woont bij voorkeur in de buurt van Leiden.
 • Je hebt eerder gewerkt met geautomatiseerde kassasystemen. 
 • Je vindt werken in een dynamische omgeving leuk en je bent stressbestendig.
 • Je deelt onze interesse voor de biodiversiteit en de natuur.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Het museum is 362 dagen per jaar open. De piekmomenten liggen in de weekenden, vakanties en feestdagen. Je dient dan ook beschikbaar te zijn in deze periodes. 
 

Ons
aanbod

 • Een oproepcontract via payroll, waarbij je zelf kan aangeven wanneer en hoeveel je kan werken OF een contract via loondienst voor gemiddeld 24 uur per week.  
 • Inzet is op basis van roostering, waarbij je in ieder geval goed beschikbaar bent in de weekenden en schoolvakanties.
 • Het salaris is afhankelijk van het aantal relevante ervaringsjaren en ligt tussen de € 14,81 en € 17,17 bruto per uur (schaal 3 Museum cao). Daarnaast zijn overige arbeidsvoorwaarden zoals een tegemoetkoming in de reiskosten, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Contractperiode is in eerste instantie voor een periode van een jaar, waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort.
   

Informatie
en sollicitatie

Herken je je in het profiel? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij als kassamedewerker aan de slag wilt en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze functie. We vragen je  uiterlijk 16 juni 2024 te reageren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met afdeling P&O via (071-7519191) of sollicitaties@naturalis.nl. Voor inhoudelijke vragen neem je contact op met Ellen Groenveld, Winkelcoördinator via ellen.groenveld@naturalis.nl
 

Het werk van Naturalis is belangrijk voor iedereen. We zijn daarom niet alleen voor diversiteit in de natuur, maar zoeken ook diversiteit op de werkvloer. Kom jij ons team versterken?  

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.