Kassamedewerker

Atrium

Je voert alle voorkomende kassawerkzaamheden uit en informeert klanten over onze producten. Jij zorgt ervoor dat de bezoeker de winkel en het museum met een lach verlaat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de winkel er altijd verzorgd uitziet en dat de voorraden tijdig worden aangevuld.
 

Voor de prachtige winkel in ons nieuwe museum zoeken wij een enthousiaste en ondernemende kassamedewerker voor 16 tot 24 uur per week.

Taken
Wat ga je doen?

Je komt te werken in het winkelteam (9 medewerkers) dat onderdeel is van de afdeling Commerciële Zaken, waar ook de horeca en zaalverhuur zijn ondergebracht. De winkel van Naturalis biedt een uniek en rijk assortiment van bijzondere producten met een verhaal; in een omgeving waar maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid de norm is. Je voert alle voorkomende kassawerkzaamheden uit en informeert klanten over onze producten. Je helpt onze klanten op een vriendelijke manier en weet goed om te gaan met feedback en klachten. Jij zorgt ervoor dat de bezoeker de winkel en het museum met een lach verlaat. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de winkel er altijd verzorgd uitziet en dat de voorraden tijdig worden aangevuld.
 

Profiel
en functie-eisen

Je hebt een relevante MBO-opleiding in een retail of dienstverlenende richting. Je hebt aantoonbare ervaring als verkoopmedewerker in een winkel, staat bezoekers netjes en duidelijk te woord en zet een klant graag in het zonnetje. Ook heb je ervaring in het werken met geautomatiseerde kassasystemen en werk je altijd accuraat. Je werkt graag samen en bent zowel klant- als resultaatgericht. Je vindt werken in een dynamische omgeving leuk, straalt rust uit en raakt niet in paniek als het druk is in de winkel. Om ook onze buitenlandse bezoekers goed te kunnen adviseren, spreek je Engels. Vanzelfsprekend deel je onze interesse voor de biodiversiteit en de natuur.  Het museum is 362 dagen per jaar open, dus werken (op roosterbasis) in de weekenden, op feestdagen en in vakantieperiodes hoort erbij. Deze positie is voornamelijk ter invulling van de weekeinden.
 

Het aanbod

Een functie in de fascinerende werkomgeving van ons splinternieuwe museum. Een maatschappelijk relevante organisatie waarin een grote diversiteit aan professionals samenwerkt met liefde voor de natuur en biodiversiteit. Je gaat werken in Leiden, vlakbij het station, goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de Randstad. De functie is ingeschaald in schaal 3 (Museum cao), Het salaris is afhankelijk van (relevante) ervaring en ligt tussen de € 2.034,- en  € 2.372,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Wij bieden je een contract voor gemiddeld 16 tot 24 uur per week tot 1 september 2020, waarna verlenging mogelijk is.

Informatie
en sollicitatie

Herken je je in het profiel? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij als kassamedewerker aan de slag wilt en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze functie. We vragen je uiterlijk 22 januari 2020 te reageren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Melchert Zwetsman (06-51111876) en voor procedurele informatie met de afdeling P&O (071-751 9191). De gesprekken vinden plaats op 27 en 28 januari 2020. Naturalis onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt. Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.