unlock_LiveScience Lokaal onderzoek en innovatie

LiveScience Spotlight

Wetenschap en de maatschappij komen samen in de zaal LiveScience met unlock_LiveScience. unlock_LiveScience is een ontmoetingsplaats waar je in contact kunt komen met, mee kunt denken over en alles te weten kunt komen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van biodiversiteit en onderzoek dat plaatsvindt op het Leiden Bio Science Park (LBSP).

Contact

De projectcoördinator van unlock_LiveScience is Talitha Tijsterman. Neem contact met haar op via talitha.tijsterman@naturalis.nl.

anna.heerdink@naturalis.

Over
unlock_LiveScience

unlock_LiveScience is een samenwerking tussen de Life Science Incubator unlock_ en Naturalis. unlock_LiveScience brengt de bedrijven van het Leiden BioScience Park samen met Naturalis voor de bezoekers van het museum. In de prachtige, open-access zaal LiveScience kan iedereen bijdragen aan, en kennis delen, over de wetenschap die hier in Leiden plaatsvindt. Startups en bedrijven krijgen met de onderzoekers van Naturalis de kans om met elkaar samen te werken en hun werk te presenteren via verschillende activiteiten. Dit kan bestaan uit:

  • Een open en interactieve spotlight waar je de nieuwste kennis deelt, je innovatieve onderzoek laat zien en een Q&A hebt met het publiek.
  • Een demonstratie van jullie werk of apparatuur waarbij het publiek jullie onderzoek echt kan ervaren.
  • Het tentoonstellen van uw onderzoek of apparatuur in een van de LiveScience vitrines om de doorbraken in onderzoek en innovatie te laten zien die hier op het LBSP plaatsvinden. 
  • Speciale After Dark sessies op maat gemaakt rond een specifiek onderwerp en publiek op basis van uw input. 

Evenementen
unlock_LiveScience

External video URL

Neem een kijke en beleef het life science onderzoek in Leiden!

Leiden
Bio Science Park

Het Leiden Bio Science Park (LBSP) is de grootste Life Sciences & Health cluster van Nederland. In de afgelopen 35 jaar heeft het LBSP een sterke, wereldwijde positie verworven. Met innovatieve bedrijven, onderzoeksinstellingen, de academische wereld en start-ups op het terrein zet de Stichting LBSP zich in voor de ontwikkeling van de toekomst.

Dieren in LiveScience

unlock_
startups

unlock_ is de Life Sciences en Health incubator voor startups in Nederland. Door alle fasen van ondernemerschap in de life sciences te ondersteunen, biedt unlock_ start-ups en scale-ups de structuur, het netwerk en de tools die nodig zijn om van een idee een oplossing te maken. 

Lees meer over unlock_

Betrokken
partners

unlock_LiveScience is een initiatief van unlock_ en Naturalis Biodiversity Center en mogelijk gemaakt door de subsidieregeling Campussen Zuid-Holland van de Provincie Zuid-Holland. Dit project draagt bij aan de versterking en verdere ontwikkeling van het Leiden Bio Science Park. 

Ondernemers uit BioScience Park maken kennis met Naturalis
Lezing in LiveScience

Doe
mee!

Werk je voor een start-up of bedrijf op het LBSP en wil je meedoen? Of heb je een vraag over het project? Neem dan contact op met unlock_LiveScience coördinator Talitha Tijsterman via dit contactformulier.

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
50 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, rar, sit, svg, tar, zip, jpeg.