Persberichten
2020 en 2019

Jong en oud trekt erop uit naar buiten om bijen te tellen
13 maart 2020

Nationale Bijentelling op 18 & 19 april

Op zaterdag 18 en zondag 19 april vindt de derde Nationale Bijentelling plaats. We roepen daarom iedereen in Nederland op om dat weekend een half uur mee te tellen, in de tuin, op het balkon of een andere groene plek in de buurt. Meedoen is eenvoudig, ook…
Lees meer
Zonnepark Moerdijk met diverse planten
19 februari 2020

Zonneparken bieden groene toekomst voor biodiversiteit

Zonneparken kunnen een grote biodiversiteit herbergen. Afgelopen oktober bleek dit uit een onderzoek van Naturalis Biodiversity Center op het 39 hectare groot zonnepark op het terrein van Shell Moerdijk. Wetenschappers concludeerden na het bestuderen van…
Lees meer

Beeldmateriaal
van Naturalis

Bijgaand beeldmateriaal kun je gebruiken onder vermelding van Naturalis Biodiversity Center.

Download onze persfoto's 

We beschikken over veel en divers beeldmateriaal van onze collectie, ons onderzoek en biodiversiteit. Benieuwd? Of wil je nieuw beeldmateriaal schieten? Neem dan even contact met ons op via communicatie@naturalis.nl.

Media
Media

Persdossier
Naturalis' nieuwe gebouw

Op zoek naar informatie over het nieuwe gebouw van Naturalis? Dat is te vinden in dit persdossier. Ook is hier beeldmateriaal te vinden dat gebruikt mag worden onder vermelding van Naturalis.

Naar het dossier

Gebouw Naturalis buitenkant
Steen en glaskroon

Persdossier
de T. rex van Naturalis

Op zoek naar informatie over T. rex Trix? Dat is te vinden in dit persdossier. Ook is hier beeldmateriaal te vinden dat gebruikt mag worden onder vermelding van Naturalis.

Naar het dossier

Kop van T. rex Trix in kist
T. rex Trix van voren