Kassamedewerkers

.

Voor de prachtige winkel in ons museum zoeken wij enthousiaste en ondernemende Kassamedewerkers.

Voor de prachtige winkel in ons museum zoeken wij op korte termijn twee Kassamedewerkers 
voor 16 en 24 uur per week.
 

Introductie

Naturalis ken je vast als museum. Wist je ook dat Naturalis Biodiversity Center hét kennisinstituut is op het gebied van biodiversiteit in Nederland? Met ruim 43 miljoen objecten beheren we één van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld. Wereldwijde samenwerkingsverbanden, wetenschappelijk onderzoek en de bijzondere collectie, maken Naturalis een uniek instituut om voor te werken. 

In ons museum ontvangen wij jaarlijks rond de vierhonderdduizend bezoekers. In een indrukwekkend gebouw kan jong en oud genieten van tentoonstellingszalen vol met het mooiste uit de natuur. Door onze workshopruimtes, familie activiteiten en programma's voor scholen is Naturalis een ontmoetingsplek voor iedereen.

 

Wat
ga je doen?

Je komt te werken in het winkelteam (8 medewerkers) dat onderdeel is van de afdeling Commerciële Zaken. De museumwinkel biedt een uniek en rijk assortiment van bijzondere producten met een verhaal. Je bent het eerste aanspreekpunt in de winkel en je adviseert bij verkopen. Je helpt onze bezoekers op een vriendelijke manier en weet goed om te gaan met feedback en eventuele klachten. Daarnaast voer je alle voorkomende kassawerkzaamheden uit. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de winkel er altijd tiptop in orde uitziet en dat de bezoekers de winkel weer met een lach verlaten.

Profiel
en functie-eisen

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als verkoopmedewerker in een winkel.
 • Je staat bezoekers netjes en duidelijk te woord en zet een klant graag in het zonnetje.
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels.
 • Je woont bij voorkeur in de buurt van Leiden.
 • Je hebt eerder gewerkt met geautomatiseerde kassasystemen. 
 • Je vindt werken in een dynamische omgeving leuk en ben stressbestendig.
 • Je deelt onze interesse voor de biodiversiteit en de natuur.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Het museum is 362 dagen per jaar open. De piekmomenten liggen in de weekenden, vakanties en feestdagen. Je dient dan beschikbaar te zijn in deze periodes. 

 

Ons
aanbod

 • Je bent 16 of 24 uur per week beschikbaar.
 • Inzet is op basis van roostering, waarbij je in ieder geval 1 dag in het weekend beschikbaar bent. Je werkdagen kunnen per week veranderen, waarbij rekening wordt gehouden met je beschikbaarheid. 
 • Het salaris is afhankelijk van het aantal relevante ervaringsjaren en ligt tussen de € 2.105,- en € 2.456,- bruto per maand obv 36 uur per week. ((schaal 3 Museum cao). Daarnaast zijn overige arbeidsvoorwaarden zoals een tegemoetkoming in de reiskosten, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Contractperiode is in eerste instantie voor een periode van een jaar, waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort.

Informatie
en sollicitatie

Herken je je in het profiel? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij als kassamedewerker aan de slag wilt en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze functie. We vragen je uiterlijk 17 augustus 2022 te reageren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Marc Horsmans, Afdelingshoofd Commerciële Zaken (marc.horsmans@naturalis.nl)  en voor procedurele informatie met de afdeling P&O (sollicitaties@naturalis.nl).

Onze boodschap over de natuur en biodiversiteit is belangrijk voor iedereen. Naturalis wil daarom een inclusieve werkgever zijn en onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.