Hoofd Vastgoed en Facilitair Management

Als Hoofd Vastgoed en Facilitair Management ben je verantwoordelijk voor de totale vastgoedportefeuille van Naturalis en voor alle facilitaire processen die daarbinnen plaatsvinden

Voor het beheer van het gebouw en de faciliteiten zoeken wij op korte termijn een Hoofd Vastgoed en Facilitair Management voor 36 uur per week.

Wat
ga je doen?

De afdeling
Als hoofd Vastgoed en Facilitair Management geef je leiding aan een gebouwbeheerder en een coördinator Facilitair Management. Zij coördineren het werk op de afdelingen Vastgoed en Facilitaire zaken die beide uit 5 medewerkers bestaan. Je rapporteert direct aan de Algemeen Directeur.
 


 

Profiel
en functie-eisen

 • Je beschikt aantoonbaar over academisch werk- en denkniveau, waarbij vanwege de breedte van de functie een opleiding in de richting bouwkunde, technische bedrijfseconomie of facilitair management van toepassing kan zijn.
 • Je hebt actuele kennis van het bouwrecht en ervaring met het coördineren van juridische procedures op het gebied van vastgoedprojecten, (Europese) aanbestedingen, inkoop, arbo, duurzaamheid en facilitaire zaken.
 • Je hebt kennis van duurzaamheidsaspecten in de bouw en de energievoorziening en je staat er voor open om die toe te passen. 
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring als leidinggevende, liefst binnen een gelijksoortige complexe organisatie. Affiniteit met processen binnen een wetenschappelijk instituut of een museum kan een pré zijn.
 • Je hebt ervaring met contractbeheer en het inzetten van externe partijen.
 • Je hebt ervaring met het als opdrachtgever aansturen van partijen die (regulier) onderhoud plegen aan het gebouw en de installaties.
 • Je beschikt over aantoonbare projectmanagementervaring met grootschalige huisvestingsprojecten in een complexe omgeving.
 • Als gesprekspartner ben je sterk in het schakelen tussen de verschillende niveaus in de interne en externe organisatie. 
 • Je hebt ervaring als gesprekspartner van commerciële partijen en  overheden. 
 • Je bent een taakgerichte leider en inspirerende en stimulerende teamspeler, die met een sterk analytisch vermogen probleemoplossend werkt.
 • Je bent een people manager die dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan, de organisatie in gaat om de diensten van de afdeling te promoten en die een ruim, extern netwerk heeft en onderhoudt.
 • Je bent proactief, je ziet waar moet worden ingegrepen of waar verbeteringen mogelijk zijn.

Ons
aanbod

Een functie in een dynamische en fascinerende werkomgeving. Een organisatie met een grote diversiteit aan professionals met liefde voor de natuur en biodiversiteit. Je gaat werken in Leiden, goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de Randstad. Het salaris ligt tussen € 3.744,- en € 5.214,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 12 van de Museum cao). De arbeidsovereenkomst is voor minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week en voor de periode van 1 jaar. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheden.
 

Informatie
en sollicitatie

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Edwin van Huis (edwin.vanhuis@naturalis.nl) en voor procedurele informatie met de afdeling P&O (sollicitaties@naturalis.nl of 071-751 9191). Laat ons zo snel mogelijk weten waarom jij als hoofd Vastgoed en Facilitair Management bij ons aan de slag wilt en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze functie. We vragen je uiterlijk 18 mei 2020 te reageren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 20 en 21.

Naturalis onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.                                                              Het opvragen van referenties en een selectie assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.