Light
at the museum

Het noorderlicht. Veel mensen koesteren de wens af te reizen naar dit lichtspektakel op het noordelijk halfrond. Daarom brengt Naturalis het noorderlicht deze winter naar Leiden. Je waant je twintig minuten lang onder de sterrenhemel en ontdekt alle facetten van het schouwspel. Hoe komt het tot stand? Welke mythen bestaan er rond het noorderlicht? Noorderlicht in Naturalis is een multi-sensorische beleving met muziek van Iris Hond en componist/producer Sim Fane en met medewerking van ruimtevaarder André Kuipers. De choreografie in de film is in handen van Mariëlla de Jong, voorheen Scapino ballet. 

Noorderlicht bij Naturalis
Atrium Naturalis

Night
at the museum

Bij het vallen van de avond zie je Naturalis in een heel nieuw licht. Ervaar het tijdens de donkere wintermaanden samen met vrienden, familie of collega’s. Dwalend door het imposante gebouw ontdek je het leven van vroeger en nu en sta je oog in oog met T. rex Trix. De winterse sfeer is compleet in ons gezellige wintercafé. Hier kun je je tegoed doen aan een borrelplank met Scandinavische invloeden, een wild- of paddenstoelenstoofpotje en een hartverwarmende erwtensoep. Uiteraard onder het genot van een passend drankje.

Zaal leven olifant
Medewerkers achter bar

Samen
beleven

Het Noorderlicht in Naturalis is een mooie gelegenheid om elkaar weer in een ontspannen en inspirerende setting te ontmoeten.

  • Voor iedereen vanaf 16 jaar.
  • Van 18.00 tot 21.00 uur, met een inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.
  • Starttijden voor de Noorderlichtshow worden op volgorde van binnenkomst uitgedeeld.
  • Tickets kosten €21 per persoon.
  • Museumkaarthouders betalen €5 per persoon, VriendenLoterij VIP-KAARThouders €0 per persoon.
  • Tijdens Noorderlicht in Naturalis krijg je 20% korting op het winkelassortiment, uitgezonderd boeken en de in de winkel tentoongestelde mineralen.
Noorderlicht

Noorderlicht
voor bedrijven

Ook voor bedrijven is Noorderlicht in Naturalis een ontmoeting in inspirerende setting. De mogelijkheden zijn uitgebreid: van een arrangement met welkomstdrankje en borrelplank tot een speciaal samengesteld menu voor grotere groepen. Kom je met meer dan 10 personen? Neem dan contact op via sales@naturalis.nl.

Atrium Noorderlicht