´╗┐ Kinderpartijtje en kindergroepen - Naturalis Biodiversity Center

NCB Naturalis

Kinderpartijtje en kindergroepen

Hoe ziet een vogelspin er van dichtbij uit? Wat zie je als je met een uv-lampje op een schorpioen schijnt? Ga net als Freek Vonk op onderzoek in onze GIF!-tentoonstelling.

Vanaf 3 september dicht

Vanaf 3 september 2018 is Naturalis dicht wegens de bouw van ons nieuwe museum. Medio 2019 gaan we weer open met een prachtig museum en een leuk aanbod aan kinderpartijtjes. Voorjaar 2019 vind je ons nieuwe aanbod op de website.

Freek-dobbel

Je krijgt hiervoor één dobbelsteen met uitdagende opdrachten. Los samen vragen op, kijk goed naar echte giftige dieren en stel als een echte onderzoeker ook zelf een vraag! Misschien lossen jullie zelfs een vraag op waar wetenschappers het antwoord nog niet op weten?!

Duur 1,5 uur
Leeftijd 4-12 jaar
Groepsgrootte     één dobbelsteen per 12 kinderen
Talen

Nederlands en Engels

Begeleiding

Freek-dobbel wordt niet begeleid vanuit Naturalis.

Tickets

Bestel direct je tickets voor een kinderpartijtje of kindergroeparrangement online. 


Kinderpartijtje Freek-dobbel

Het arrangement voor dit kinderpartijtje bestaat uit een dobbelspel, vergrootglaasjes voor de kinderen. Voor de jarige job is er een cadeautje en een verjaardagsbutton. De prijs bedraagt €7,95 p.p. Betreft begeleiding hanteren wij onderstaand:

  • bij kinderen t/m 6 jaar minimaal één volwassene per 5 kinderen;
  • bij kinderen van 7 t/m 12 jaar minimaal één volwassene per 10 kinderen.


Voor óf na het Freek-Dobbel-kinderpartijtje genieten van verschillende lekkernijen? Hiervoor hebben wij verschillende cateringmogelijkheden

Kindergroep Freek-dobbel

Het arrangement voor kindergroepen* bestaat uit een dobbelspel en vergrootglaasjes voor de kinderen. De prijs bedraagt €4 p.p. Betreft begeleiding hanteren wij onderstaand:

  • bij kinderen t/m 6 jaar minimaal één volwassene per 5 kinderen;
  • bij kinderen van 7 t/m 12 jaar minimaal één volwassene per 10 kinderen.

 

*Onder kindergroepen verstaan wij: BSO's, NSO's, scouting en sportverenigingen. Graag bij de kassa aantonen dat je bij een van deze groepen aangesloten bent. Bij twijfel of als jouw groep bestaat uit minder dan 10 kinderen: neem contact op met de afdeling Sales & Reserveringen via reserveringen@naturalis.nl of 071-7519626.