NCB Naturalis

Nu: Wildlife Photographer of the Year

Bewonder 's werelds beste natuurfoto's!

Speciaal geopend tijdens de verbouwing!

Kijk een gouden langoer in de ogen, waan je onder water tussen zeekatten en bewonder nog ruim 100 prachtige natuurfoto’s. ‘s Werelds beste natuurfoto’s van het afgelopen jaar zijn vanaf zaterdag 24 juni te bewonderen in Naturalis. Uniek in Nederland!

Bestel hier je tickets!


De fototentoonstelling is onderdeel van ons speciale zomerprogramma: Op Expeditie met Naturalis. Dit programma is voornamelijk gericht op families met kinderen van 4 t/m 12 jaar. Lees meer.

© Valter Binotto, © Scott Portelli, © Dhyey Shah

Sinds 1965 organiseert het Natural History Museum in Londen de Wildlife Photographer of the Year Competition. Natuurfotografen, jong en oud, van over de hele wereld dingen mee naar de titel. In de fototentoonstelling zie je finalisten en de winnaars van deze competitie. Je ontdekt niet alleen de schoonheid van de natuur, ook leer je het verhaal achter de foto’s kennen.

Avondopenstellingen

Speciaal voor de tentoonstelling Wildlife Photographer of the Year zijn we op donderdag tot 20.00 uur geopend en zijn er geen familie activiteiten vanaf 17.00 uur. De actuele openingstijden daarvan vindt u hier