De Groene Kamer

De groene kamer

De Groene Kamer, een circulair ontworpen ruimte vol groene elementen en speciale collectiestukken, is de ideale plek voor vergaderingen met een gezelschap tot 8 personen. De ronde vergadertafel onder het portret van prof. dr. Freek Vonk, biedt een huiselijke sfeer. De vergaderruimte beschikt over een digitaal scherm met een camera die hybride overleggen mogelijk maakt. De Groene Kamer kan gebruikt worden in combinatie met andere congres- en evenementenzalen in Naturalis, tijdens kantooruren en doordeweeks in de avonduren.

Reserveren

Voor een succesvolle bijeenkomst kun je ons bereiken via 071 - 75 19 600 of sales@naturalis.nl.

Duurzaam
interieur

Naturalis streeft ernaar tentoonstellingen en andere uitingen circulair te produceren. In De groene kamer zie je dat terug: alle materialen zijn duurzaam, regionaal, gerecycled of herbruikbaar.

Alle houten materialen zijn lokaal geoogst en geproduceerd door Joost Koster, Justus Hamann en Geert Sinke. De 'Rebel Chair' stoelen zijn gemaakt van geperste vezels van koffie jute zakken door Planq. De innovatieve groene wand zorgt niet alleen voor een prettige akoestiek, maar ook voor een knusse, natuurlijke sfeer. Zowel de groene wand als de hanglamp zijn met gerecycled vilt van petflessen geproduceerd door In Zee Leiden. Bovendien zijn verschillende meubelstukken hergebruikt, zoals de tafel van Canoof, het dressoir van Pastoe Weeshuis en de stalamp uit de Naturalisopslag. Duurzaamheid is tot in detail meegenomen; van duurzame muurverf van fairf.nl tot duurzame gerecyclede stof van De Ploeg gemaakt door een lokale stoffeerderij, Nieuwe Rijn.

De groene kamer
Detail van De groene kamer