Naturalis is Onderweg Met echte collectie en activiteiten trekt Naturalis het land door

Slakkentrailer in de natuur

Naturalis is even dicht. We bouwen momenteel aan een nieuw museum dat eind zomer 2019 weer opent. Terwijl we dicht zijn, reizen we door het land. Met een klein deel van de collectie, inspirerende educatieve activiteiten en verhalen over biodiversiteit tref je ons op verschillende locaties. 

In de maanden maart en april komen we naar verschillende vestigingen van Intratuin en Albert Heijn. Je leert hier van alles over het  leven in je eigen achtertuin en de Nederlandse natuur. Speur zelf in de bakken met aarde en ontdek wat er onder je voeten leeft. De activiteiten zijn voor iedereen, maar speciaal voor families met kinderen.

De route

23 maart - Intratuin Rosmalen
(Empelseweg 9, Rosmalen)

27 maart - Albert Heijn XL, Delft
(Martinus Nijhofflaan 7, Delft)

30 maart - Intratuin Deventer
(Weg door Zuid-Salland 1, Deventer)

31 maart - Intratuin Amsterdam
(Nobelweg 10, Amsterdam)

6 april - Albert Heijn XL, Leiden
(Bevrijdingsplein 50, Leiden)

10 april - Albert Heijn XL, Rijswijk
(Bogaardplein 22, Rijswijk)

Kijk op www.naturalis.nl/onderweg voor meer informatie.

Naturalis
verbouwt

Eind zomer 2019 opent het nieuwe Naturalis: een ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur. In ons gloednieuwe museum komen negen tentoonstellingszalen waar je straks de rijkdom van de natuur beleeft. Ontdek bijvoorbeeld de ijstijd, leer van alles over het ontstaan van de aarde of reis terug naar de tijd van de dinosauriërs. Onze T. rex Trix is uiteraard ook weer te bewonderen.