Naturalis en Weleda samen sterk voor biodiversiteit Partnerschap helpt om belang biodiversiteit bij meer mensen onder de aandacht te brengen

Afbeelding van Weleda en Naturalis

Naturalis heeft de komende drie jaar een samenwerking met Weleda, bekend van de huidverzorgingsproducten op basis van 100% natuurlijke grondstoffen. Naturalis en Weleda vinden elkaar in de gezamenlijke passie voor de natuur en de wens om de biodiversiteit te beschermen, behouden en beleven. In Nederland en de rest van de wereld.

Weleda

De producten van Weleda zijn 100% natuurlijk. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staat Weleda voor de natuur. Weleda voelt het als een verantwoordelijkheid om ook wat terug te geven aan de natuur en dat doet het bedrijf onder andere met een partnership zoals deze met Naturalis.  

Natuurlijke samenwerking

Marc van Boven, algemeen directeur van Weleda Benelux: “Deze unieke samenwerking voelt vanaf dag één logisch en goed. Het is de missie van Weleda om de gift van de natuur middels onze producten door te geven aan de mens. Met Naturalis als partner kan Weleda een bijdrage leveren aan het behoud van biodiversiteit voor volgende generaties.”

Directeur Edwin van Huis van Naturalis vult aan: “We zijn trots op de samenwerking met Weleda. Samen maken we ons sterk voor het actuele en urgente thema biodiversiteit. Naturalis en Weleda voelen zich beiden verantwoordelijk bij te dragen aan het behoud van biodiversiteit in de wereld. De samenwerking met Weleda helpt ons om het belang van biodiversiteit bij veel mensen onder de aandacht te brengen. De financiële bijdrage van Weleda gaat Naturalis investeren in het behoud van biodiversiteit in Nederland.”