Combiprogramma Linnaeushof

Kinderen op glijbaan in Linnaeushof

Beleef een uniek avontuur met ons combinatieprogramma met Linnaeushof! Het combinatieprogramma bestaat uit een bezoek aan Naturalis met educatief programma in de ochtend en een bezoek aan Linnaeushof in de middag.

Reserveer direct

Ben je geïnteresseerd in dit combinatieprogramma? Reserveer dan je bezoek online en vul het aanvraagformulier in. Vink, naast het gewenste programma bij Naturalis, ook de optie ‘combinatieprogramma Linneaushof’ aan. 

Naar het formulier

Grootste speeltuin
van Europa

Combineer een programma bij Naturalis met een bezoek aan Linnaeushof. Bij Naturalis word je verwelkomt door T. rex Trix, een Afrikaanse olifant en talloze andere topstukken. Linnaeushof, Europa's grootste speeltuin, biedt volop speelplezier in een groene omgeving. Alle groepen lunchen bij aankomst aan het begin van de middag in Linnaeushof, de reistijd tussen Naturalis en Linnaeushof (Bennebroek) is ongeveer 30 minuten. Een onvergetelijke en educatieve dag vol verwondering en plezier. Boek nu en geef jouw leerlingen een dag om nooit te vergeten!

Boekingsinfo
bereid je bezoek voor

Informatie over praktische zaken als parkeren, kluisjes en huisregels.

 

De kosten voor het programma bij Linnaeushof zijn €9,95 per persoon. Dit bedrag is inclusief btw en inclusief €1 korting die Linnaeushof rekent voor dit combinatieprogramma op hun reguliere entreeprijs voor schoolbezoeken. De kosten voor het programma bij Naturalis zijn €6 per leerling bij een zaalprogramma of zelfstandig bezoek en €7 per leerling bij een workshop.

Boekingsinfo

Kinderen op een bankje in Naturalis