Spring naar inhoud Spring naar navigatie

Uitgestorven

Per 1 juli 2015 is natuurboekhandel Natuur en Boek gestopt.

Met veel enthousiasme heeft Naturalis de afgelopen jaren in de gespecialiseerde boekhandel Natuur en Boek een zeer uitgebreide sortering en expertise op het gebied van natuurboeken aangeboden. Met u als klant hebben wij met veel plezier zaken gedaan.

Bedankt voor al uw bestellingen de afgelopen jaren.

Helaas is het klimaat voor boekhandels in Nederland al jaren slecht en voor een gespecialiseerde boekhandel zoals Natuur en Boek geldt dat nog sterker. Daarom kiest Naturalis ervoor om vanaf 1 juli 2015 de activiteiten van de boekhandel en de webwinkel van Natuur en Boek te beëindigen. U kunt dan terecht bij onze museumwinkel, waarin de verkoop van natuurboeken geïntegreerd is.

Korte geschiedenis

Natuur en Boek was vroeger een gespecialiseerde natuurboekhandel in Den Haag, maar maakte sinds 1998 onderdeel uit van museum Naturalis in Leiden. De naam Natuur en Boek bleef behouden, evenals het specialistische karakter van onze winkel.

Natuur en Boek bood een zeer uitgebreid assortiment artikelen aan (boeken, dvd’s, cd’s, zoekkaarten etc.) op het gebied van vogels, zoogdieren, amfibieën, reptielen, vissen, insecten, schelpen, zeeleven, planten, paddenstoelen, evolutie, biologie, ecologie, paleontologie en nog veel meer. Dit alles in de talen Nederlands, Engels, Duits en Frans. Totaal ruim 6000 titels.